Poradna - Ischemická choroba dolních končetin

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Dolní končetiny

Dobrý den-prosím o radu.Jsem po baipasech asi 10 let,vysoký kr.tlak,angína pectoris.Pred měsícem 3 krát katetr na dolní končetiny,lévá i pravá noha.Včera znecitlivění nohou,třes,nejistota chůze,brnění a pocit chladu.Na nohy se nemohu spolehnout.Co s tím Děkuji Milan.

Odpovědi na otázku

Dobrý den, máte hodně komplikací, ale i tak se dá výrazně pomoci. Na zlepšení elasticity cév a celkovou úpravu metabolizmu je vhodný přípravek Fortuna vitae - originál prof. Turianica., který je dostupný na www.fortunavitae.cz Ten se postará i o správnou funkci štítné žlázy, která je zžejmě u Vás přetížená. Pro celkové zlepšení vašeho stavu bych doporučil derivační koupel Je to ideální prostředek, jak dostat z těla přebytečný balast přirozenou cestou. Na Vaše případné otázky rád odpovím na adrese: poradna@fortunavitae.cz JK